Alkavat koulutukset
10.8.2017

Miten tieto- ja viestintätekniikan välineet ja sovellukset lisäävät lapsen osallisuutta tai positiivista virettä sosiaalisiin suhteisiin? Miten teknologia voi toimia osallisuuden edistäjänä päiväkotiympäristössä? Millainen on kasvattajien teknologinen ympäristö, millaisia asioita siihen kuuluu? Digitalisaatio toimintakulttuurin muuttaja? Laitteet ja ohjelmistot eivät ole itsessään merkityksellisiä vaan niitä on käytettävä pedagogisesti ja didaktisesti merkityksellisesti ja tavoitteellisesti.

Koulutus liittyy Opetushallituksen rahoittamaan Lapsen osallisuus varhaiskasvatuksessa -hankkeeseen ja se on osallistujalle maksutonta.

23.8.2017

Tunnista tärkeimmät käytännön tietoturvariskit ja varaudu niihin. Lisäksi käydään läpi turvallista netin käyttöä eri päätelaitteilla ja ympäristöissä.

• Tietoturvariskien tunnistaminen ja niihin varautuminen
• Virukset ja muut haittaohjelmat
- Virukset, rootkitit ja muut haittaohjelmat
- Mobiilivirukset
- Torjuntaohjelmistot ja muu suojautuminen
- SOME ja virukset
• Muut tietoturvauhat
• Turvallinen netin käyttö eri päätelaitteilla
• Tietosuoja ja tietoturva"Olemme olleet tyytyväisiä AIKOPAn tarjoamiin koulutuksiin ja osaamiskartoituksiin. Koulutukset ovat olleet asiantuntevia ja ajankohtaisia. Yhteistyö on ollut helppoa ja sujuvaa."
Kajaanin mamselli
"Olemme tyytyväisiä koulutuksen monipuolisuuteen, joustavuuteen ja ennen kaikkea siihen, miten hyvin AIKOPA osaa huomioida organisaation tarpeet koulutuksen suunnittelussa. Voimme lämpimästi suositella AIKOPAn palveluja erilaisiin valmennuksiin"
Mikko Soininen, toimitusjohtaja
RTG Sales Oy
Tietoa AIKOPAsta

Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA järjestää koulutusta ja kehittää asiakkaiden osaamista yhteistyössä heidän kanssaan. Toimintaamme ohjaavat Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Oulun yliopiston Kajaanin yliopistokeskus. 

 

Jos haluat tutustua tarkemmin taustaorganisaatioihimme, klikkaa oheisia linkkejä:

Oulun yliopisto: www.oulu.fi

Kajaanin ammattikorkeakoulu: www.kamk.fi

Kajaanin yliopistokeskus: http://www.oulu.fi/kajaaninyliopistokeskus/

Yhteydenottopyyntö

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa tarkemmin yrityksesi tai organisaatiosi kehitystarpeista ja AIKOPAn palveluista? Kerro, mistä olet kiinnostunut ja otamme sinuun yhteyttä.Sähköpostiosoite Puhelinnumero
Tutustu tarkemmin avoimiin korkeakouluopintoihin
Sosiaalinen media